Verzending

Verzending
Voor alle bestellingen binnen Nederland geldt dat wij € 3,95 verzendkosten rekenen. Wij verzenden via een brievenbuspakket van PostNL en DHL. Bij meerdere boeken wordt het een normaal pakketje. 

Levertijd
Bestellingen zullen binnen 2 tot 4 werkdagen worden verzonden.

Pakket niet ontvangen?

Heb je geen boek ontvangen. Neem dan contact op via ons contactformulier. Dan kijken wij naar de status van je verzending.

Klopt het bezorgadres dat je hebt ingevuld?

Heb je misschien een ‘Niet thuis-bericht’ ontvangen? Mogelijk is je pakket bij de buren bezorgd of heeft de bezorger een nieuw bezorgmoment ingepland.
Mocht je dan alsnog geen pakket ontvangen, neem dan contact met ons op. 

Herroepingsrecht, garantie en retouren formulier

  • U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling zonder opgave van reden te annuleren / retourneren.
  • U krijgt dan het volledige bedrag inclusief de eventueel betaalde verzendkosten binnen 30 dagen, na ontvangen van de retourzending, teruggestort.
  • Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren (incl. evt. kado en samples) in de originele staat, verpakking en ongebruikt geretourneerd worden.
  • Om gebruik te maken van het herroepingsrecht kunt u ons mailen op contact@iedereenbehalvejij.nl en retourneren per post naar Metanoia. Vughtstraat 5, 4701 NJ Roosendaal 
  • Kosten voor het retour sturen van uw thuis naar onze webwinkel zijn voor uw eigen rekening.
  • Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat onze webwinkel niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom op het postkantoor altijd om een Track & Trace code en bewaar deze goed. Wij nemen geen beschadigde pakketten in ontvangst.